Kwaliteit

vertalen labels en etiketten
Kwaliteit, Vertalen

Labels en etiketten vertalen? Deze checklist en tips wil je niet missen!

Heb je producten geïmporteerd of wil je eigen producten naar het buitenland exporteren? Het eerste wat potentiële klanten zien als ze langs je product lopen, in je webshop scrollen of er op een andere manier mee in aanraking komen: het productlabel. Zijn ze nog niet bekend met je merk of product, dan is dit het allereerste waarop ze hun mening over je product baseren. Een goede reden om ervoor te zorgen dat je label of etiket in orde is.

Lees verder
Verschil freelance vertaler en vertaalbureau
Kwaliteit, Vertalen

Dit is het verschil tussen een freelance vertaler en een vertaalbureau

Als je een tekst wil laten vertalen, heb je meerdere opties. Het laten doen door een collega die een aardig woordje over de grens spreekt, het zelf doen of het uitbesteden. Het uitbesteden doe je dan aan een freelance vertaler of aan een vertaalbureau. Wat zijn de verschillen tussen een freelancer en een bureau? Waar houd je rekening mee bij het maken van de keus voor degene die aan jouw vertaling mag werken?

Lees verder
vertalen document tips van een vertaalbureau
Kwaliteit, Vertalen

8 tips voor de perfecte vertaling van jouw document

Als je ergens veel tijd en moeite (en misschien ook wel veel geld) in hebt gestopt, dan wil je ook dat het resultaat goed is. Je bent trots op wat je hebt neergezet en dan is het moment van de vertaling aangebroken. Je bent de andere taal niet machtig, dus hoe weet je of het een goede vertaling is? We geven je 8 tips voor de perfecte vertaling van jouw document!

Lees verder
Kwaliteit, Vertalen

8 redenen om te kiezen voor een vertaalbureau

Zodra je ook maar iets in het buitenland wil ondernemen, heb je vertalingen nodig. Van je algemene voorwaarden, je website, je marketingmateriaal en noem maar op. Als je vertalingen nodig hebt, heb je een aantal opties. Van zelf met een woordenboek op schoot aan de slag gaan tot een freelance vertaler en van een kennis die een aardig woordje over de grens spreekt tot een gerenommeerd vertaalbureau.

Lees verder