Sinds een aantal weken hebben we een nieuwe collega: Rodric Leerling. Op 1 augustus is hij gestart als International Account Manager. Tijd voor een kennismaking!

Even voorstellen

Rodric Leerling

‘Ik ben Rodric Leerling – een international met taalopleiding Engels die daarna commercieel is gegaan.’ Rodric heeft een achtergrond in buitenlandse media waaronder kranten, magazines en vakbladen. ‘Later werden dat online media. Als freelancer heb ik diverse nieuwe social media concepten helpen introduceren in Nederland. En nu mag ik dus aan de slag voor Euro-Com!’

International Account Manager

‘Ik ben bij Euro-Com International de nieuwe International Account Manager. Ik richt me daarbij op de relaties die wij als vertaalbureau hebben met collega bureaus in het buitenland. Zij zoeken vaak extra vertalers op vertaalprojecten en wij kunnen ze volledig ontzorgen.’

Dankzij ons kwaliteitstraject staan we garant voor kwaliteit en service op maat en Rodric zorgt ervoor dat onze diensten perfect aansluiten bij de wensen die vertaalbureaus hebben.

Een boeiende industrie

Rodric’s eerste weken zitten er inmiddels op. Wat spreekt hem zo aan in zijn werk? ‘De industrie is boeiend en er gebeurt erg veel. Ik vind het leuk om internationaal bezig zijn en leg graag nieuwe contacten, ik kijk dan ook uit naar mooie samenwerkingen!’

Benieuwd naar onze andere collega’s? Bekijk hier het Euro-Com team.