Vacature Projectmanager

Word jij enthousiast van het werken met strakke deadlines en hou jij gemakkelijk het overzicht over meerdere projecten? Kan jij daarnaast schakelen met mensen met diverse internationale achtergronden en bovenal, wil jij werken voor een informele organisatie met korte lijnen? Lees dan nu verder!

Euro-Com International is een breed georiënteerd vertaalbureau, dat zowel nationaal als internationaal actief is op het gebied van vertalingen in vrijwel alle talen en vakgebieden. Al ruim 10 jaar staat ons vertaalbureau garant voor een flexibele service en vertalingen van hoge kwaliteit.

Waar we naar op zoek zijn

In de rol van Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor een succesvol verloop van tientallen vertaalprojecten van diverse duur en grootte. Van aanvraag tot aan aflevering; jij blijft verantwoordelijk en zorgt ervoor dat de vertaalopdracht naar tevredenheid van de klant wordt afgehandeld. Je schakelt continue tussen klanten en vertalers met verschillende nationaliteiten, brengt vraag en aanbod bij elkaar en bewaakt scherp de deadlines. Door jouw hoge mate van stressbestendigheid, cultuur- en organisatie sensitiviteit en probleemoplossend vermogen ben jij in staat om duidelijke afspraken te maken en elk project tot een succes te laten verlopen!

Ons aanbod

In deze afwisselende en uitdagende rol werk je bij een organisatie die kwaliteit en ontwikkeling erg belangrijk vindt. De eerste maanden word je intensief begeleid en zal een senior projectmanager jou de kneepjes van het vak leren. Hoe sneller jij je ontwikkelt, des te sneller jij je eigen klanten en projecten krijgt! Je start direct met een contract en afhankelijk van je opleiding en ervaring word je beloond met een salaris tussen de € 2.000 en € 2.250 bruto op basis van 40 uur per week. Je reiskosten worden tot maximaal 35 kilometer enkele reis vergoed. Net zoals je collega’s heb ook jij recht op 25 vakantiedagen en is er een prima pensioenregeling.

Onze opdrachtgevers zijn internationaal georiënteerde organisaties in de vertaalindustrie. Vanuit kantoor coördineer je met een kleine groep collega’s vertaalopdrachten voor klanten vanuit de hele wereld. Er heerst een informele cultuur, waarbij iedereen voor elkaar klaar staat en elkaar helpt. Door de korte lijnen schakel je gemakkelijk met de directeur, accountmanager, collega project managers en vertalers om klanten het beste van dienst te zijn. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, waardoor de klantenbinding dan ook op en top is!

Wat je gaat doen:

– Vertaalopdrachten van (eigen) klanten aannemen;
– Geschikte interne of externe vertalers selecteren voor de vertaalopdrachten;
– Kwaliteitscontroles uitvoeren m.b.v. geautomatiseerde systemen;
– Het beheren van de vertaaldatabase;
– Deadlines bewaken en zorgen dat afspraken worden nagekomen.

Functie-eisen

– Jij bent stressbestendig en ziet een uitdaging in het behalen van deadlines;
– Jij bent accuraat, georganiseerd en weet met gemak meerdere ballen in de lucht te houden;
– Jij bent communicatief sterk en komt goed uit de voeten met de Engelse en bij voorkeur ook Duitse taal in zowel woord als geschrift;
– Jij bent flexibel en klantgericht; je zet net dat stapje meer om de opdracht tijdig af te ronden;
– Je hebt ervaring in het werken met deadlines en/of projecten binnen een internationale werkomgeving (pré);
– Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
– Je bent 40 uur per week beschikbaar, 32 uur is bespreekbaar
– Je woont op maximaal 35 km van een van onze kantoren Bunnik of Renkum

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving?

Stuur dan je CV en motivatie naar remcokok@euro-com.net en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met ons kantoor: 0317 316 690.