Vertalen

vertalen document tips van een vertaalbureau
Kwaliteit, Vertalen

8 tips voor de perfecte vertaling van jouw document

Als je ergens veel tijd en moeite (en misschien ook wel veel geld) in hebt gestopt, dan wil je ook dat het resultaat goed is. Je bent trots op wat je hebt neergezet en dan is het moment van de vertaling aangebroken. Je bent de andere taal niet machtig, dus hoe weet je of het een goede vertaling is? We geven je 8 tips voor de perfecte vertaling van jouw document!

Lees verder
Kwaliteit, Vertalen

8 redenen om te kiezen voor een vertaalbureau

Zodra je ook maar iets in het buitenland wil ondernemen, heb je vertalingen nodig. Van je algemene voorwaarden, je website, je marketingmateriaal en noem maar op. Als je vertalingen nodig hebt, heb je een aantal opties. Van zelf met een woordenboek op schoot aan de slag gaan tot een freelance vertaler en van een kennis die een aardig woordje over de grens spreekt tot een gerenommeerd vertaalbureau.

Lees verder
goede vertalingen_ kwaliteitscontrole bij een vertaalbureau
Kwaliteit, Vertalen

Zit deze cruciale fase wel in jouw vertaalproces?

Wil jij ook in andere landen je product of dienst aan de man brengen? Dan heb je vertalingen nodig — of in ieder geval teksten, websites en meer die jouw boodschap bij je doelgroep brengen. Schakel je een vertaalbureau in, dan mag je daar uiteraard wat van verwachten. Maar veel (goedkope) vertaalbureaus werken zonder kwaliteitscontrole. Zit die cruciale fase wel in jouw vertaalproces?

Lees verder